Szállítás (főoldali ikon)

A kiszállítás DPD futárszolgálaton keresztül történik.

A Dimo Clean Kft. árai a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek a webáruházban a termékek mellett találhatók. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség 30 kg-ig egységesen bruttó 1990 Ft. 30kg fölött a szállítási költség egyedileg kerül meghatározásra. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt látható. A szállítási költségen felüli, egyéb költség nem merül fel a vásárlás kapcsán. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, a Dimo Clean Kft. fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után a Dimo Clean Kft. azonnal tájékoztatja a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Szállítás

A termék szállítási idejét, mely jellemzően a készletes termékek esetében egy-két (1-2) munkanap, rendelésre érkező termékek esetén kettő-tíz (2-10) nap, a webáruház ismerteti a pénztár-folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.
A kiszállítás csak magyarországi címre lehetséges. A csomagot DPD futárral szállíttatja ki a Dimo Clean Kft. munkanapokon 08:00 – 17:00 óra között. Amennyiben a csomagot a vevő nem tudja átvenni, a futár ismételten megkísérli a kiszállítást. Ha a vevő a második alkalommal sem tartózkodik a szállítási címen és nem veszi át csomagját, az áru visszaküldésre kerül, és a megrendelés törlődik. Ebben az esetben a vevő visszakapja az általa esetlegesen már megfizetett vételárat/szállítási költséget.

A terméket szállító futár egy címen maximum bruttó 400 000 Ft-ot vesz át, ezen összeg feletti készpénzes vásárlás esetén csak személyes átvétellel veheti át az árut a vevő.


Blog