Fizetés menete

A Dimo Clean Kft. árai a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek a webáruházban a termékek mellett találhatók.

 • Készpénz (Utánvét): Készpénzzel történő fizetés vagy személyes átvétel során történhet, vagy a termékek kiszállításakor. Ez utóbbi esetben a vevő készpénzben fizeti meg a teljes vételárat és a szállítási költséget. A vevő a számlát a fizetés megtörténtekor kapja kézhez.

 • Előreutalás számla ellenében. Ez esetben a teljes vételárat és a szállítási költséget számlázza a Dimo Clean Kft., és a számlát 3 napos fizetési határidőre kiállítva, e-mailben vagy faxon eljuttatja a vevőnek.
  A termékek kiszállítása a számla kiegyenlítése után történik. Az eredeti számlát a megrendelt termékekkel együtt juttatja el a Dimo Clean Kft. a vevőhöz. Fontos, hogy csak számla ellenében utalja át a vevő az összeget.

 • A személyes átvétel a következő helyszíneken lehetséges: 4400 Nyíregyháza Pazonyi u. 37.. Az aktuális nyitvatartási időpontokat megtalálja weboldalunkon: www.karcher-center-dimoclean.hu.

 

 • Bankkártyás fizetés (Mastercard, Visa): bankkártya-adatok megadásával történő elektronikus fizetés
  A vevő a terméket kiszállítást követően átveheti saját szállítási címén, vagy személyesen a Dimo Clean Kft nyíregyházi üzletében.
  A számla a megrendelést követően kerül kiállításra és a termékkel együtt kerül kiszállításra. Személyes átvétel során a vásárlási folyamat során kerül kiállításra a számla a vevő számára.

 

 • Bankkártyás fizetés esetén lehetőség van Edenred cafeteria kártyával való fizetésre is, az elfogadás menete a bankkártyáéval azonos.