Kärcher center dimo clean

Karcher Ivóvíz feldolgozás WRP 1000 eco

Karcher Ivóvíz feldolgozás WRP 1000 eco

Karcher Ivóvíz feldolgozás WRP 1000 eco

Cikkszám: 12171080
Készletinformáció: Nincs készleten, rendelhető
Aktuális árainkért keressen elérhetőségeinken!

dimo clean

a kärcher hivatalos viszonteladója

Termékleírás

A vízvisszaforgatás, újrahasznosítás nemcsak ökológiai szempontból fontos, hanem azokon a területeken ahol a vízfelhasználás kevesebb mint 1000 l/h, pl. autójavítóműhelyekben, járműmosóberendezéseknél, a Kärcher új technikájával különösen gazdaságos is. A WRP 1000 az innovativ Filatwist szűrőtechnikájával egy 1000 l/h mennyiségű áteresztőteljesítményről gondoskodik, amellyel különösen hatékony vízvisszaforgatással pelyhesítőszer hozzáadása nélkül, olajmentes mosóvizet nyerhetünk.

A tisztavíz felhasználása 85 %-kal csökken és csak a járművek öblítésére korlátozódik. Az alacsony energiafelhasználásnak és az egyszerűsített installációnak köszönhetően a WRP 1000 Compact nagyon alacsony beruházási és üzemeltetési költségeivel tűnik ki.

A Filatwist egy új, a Kärcher által kifejlesztett szűrőrendszertechnikát jelent. Sok száz műanyag megforgatható szál egy szűrőhöz megcsavarva, melyen a szennyezett víz kerül átvezetésre. A visszaöblítéshez a szálak újra megcsavarodnak. Így már kevés vízzel is alaposan kimosható.

A Filatwist-tel az 5 m-nál nagyobb részecskékek maradéktalanul eltávolítja, mellyel a bekapcsolt gép vízvezetéses szerkezeti elemeit – tömítések és szelepek - megkímélhetők.

Egy magasnyomású mosóval történő üzemeltetéshez sem egy kiegészítő előnyomópumpára, tartaléktartályra, sem pedig egy elektronikus vezérlőre nincs szükség; elég azt csak a WRP 1000-es kimeneti csatlakozójára kötni.

A visszaforgatórendszerben a tartály folyamatos keringtetése arról gondoskodik,hogy a kellemetlen szagok a legmeszebbmenőkig elkerülhetőek legyenek.

A WRP 1000 Eco egy állószerkezetű készülék, kizárólag nem elektromos üzemelésű egységekkel rendelkezik. Az előkészítés folyamata manuálisan vezérelt.

Jellemzők és előnyök
  • Vegyszermentes megoldás
  • Visszamosható szűrő
  • Moduláris felépítés
Műszaki adatok
Vízmennyiség1000 l/h
Súly45 kg
Átfolyás1000 l/h
Méretek (hosszúság × szélesség × magasság)660x450x1100 mm
Felszereltség
Koszos víz átalakítása


Blog